Ετσι σώθηκε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης -Τι κατέθεσε η σύζυγός του - iefimerida.gr

Ετσι σώθηκε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης -Τι κατέθεσε η σύζυγός του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Έλενα Χριστοπούλου, η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, του κομμωτή και make up artist που το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Ωστόσο μιλώντας στους αστυνομικούς για τις δραματικές στιγμές που έζησαν περιγράφει τα εξής: «Επιστρέφαμε στο σπίτι με το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 20.00. Ο άντρας μου μπήκε στο γκαράζ και τότε είδαμε δύο άνδρες με όπλα στα χέρια να βρίσκονται δίπλα στο όχημά μας. Τρομοκρατηθήκαμε. Καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ηταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας, φωνάζοντας ‘‘βοήθεια’’».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο στο σημείο βρέθηκαν συνολικά πέντε κάλυκες, ενώ οι δράστες τραυμάτισαν με δύο σφαίρες τον Πάνο Καλλίτση στα πόδια και με μία επιδερμικά στο θώρακα.

Ο κομμωτής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς», ωστόσο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δώσει κατάθεση.

Όσον αφορά στα αίτια της επίθεσης, η αστυνομία αν και θεωρεί πιθανότερο να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, καθώς ο Πάνος Καλλίτσης κουβαλούσε μαζί του χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις της ημέρας, αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και περιμένουν την καταθεσή του για να δουν αν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Αστυνομικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο Καλλίτσης το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό και τονίζουν ότι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καλλίτσης ελενα χριστοπουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ