Πανιώνιος για Ευρώπη - Με το σπουδαίο διπλό στην Κομοτηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανιώνιος για Ευρώπη - Με το σπουδαίο διπλό στην Κομοτηνή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με σκορ 1-0 και πλέον βλέπουν ολοζώντανα το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου.

Σε ένα ματς, το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ξεχώρισε το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες, ο Πανιώνιος κατάφερε να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα που έχουν παιχθεί φέτος στην Super League με την σκοπιμότηταν να κερδίζει κατά κράτος το θέαμα. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπακασέτας απείλησε πρώτη φορά για τον Πανιώνιο, ο οποίος στο 76'έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρισβάνη.

Ωστόσο η φάση που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 86ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου έδιωξε με το χέρι την μπάλα σε πλασέ του Καραμάνου. Ο Οικονόμου ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, με τον Πανιώνιο να παίρνει την σπουδαία νίκη, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες υποβιβασμού του Πανθρακικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Πανθρακικός ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ