Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εκ των πλέον καταζητούμενων Ιταλών μαφιόζων συνέλαβε η αστυνομία της χώρας, που τους εντόπισε να κρύβονται σε βουνό στα νότια.

Ο 47χρονος Τζουζέπε Φεράρο καταζητούνταν από το 1998 και ο 37χρονος Τζουζέπε Κρέα από το 2006. Πρόκειται για δύο εκ των ισχυρότερων στελεχών της «Ντραγκέτα».

Οι μαφιόζοι είχαν δημιουργήσει ένα κρησφύγετο στην Καλαβρία, στο βουνό, με την πυκνή βλάστηση να τους προσφέρει κάλυψη. Εκεί οι αρχές βρήκαν αρκετά όπλα, όπως και εξοπλισμό που επέτρεπε στους καταζητούμενους να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και να μαγειρεύουν.

Οι δύο τους έχουν συνδεθεί με αρκετές δολοφονίες και άλλα εγκλήματα. Η «Ντραγκέτα» ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου εμπορίου κοκαΐνης. Πέρυσι, η ιταλική αστυνομία έκανε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων της με αξία αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φεράρο και ο Κρέα «ζούσαν σαν τα ζώα, αποκομμένοι από την κοινωνία», σύμφωνα με τον εισαγγελέα Φεντερίκο Καφιέρο ντε Ράχο. Παρόλα αυτά, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, ασκούσαν ακόμη έλεγχο σε άλλα μέλη της μαφίας, από το κρησφύγετό τους στο δάσος.

Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαφιόζοι Ντραγκέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ