Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αξέχαστη χειραψία του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, που έγινε σαν σήμερα, θυμήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Twitter, ενώ διαφήμισε και την πρεμιέρα του κινήματός του στα social media.

Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών θυμήθηκε εκείνη την αμήχανη στιγμή, μετά από τη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στην οποία είχε δίπλα του τον επικεφαλής του Eurogroup. «Η επέτειος μιας "χειραψίας" που η τρόικα εσωτερικού δεν μου συγχωρεί», έγραψε αρχικά στα ελληνικά ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter, δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία από το στιγμιότυπο, ενώ αμέσως μετά σε ανάρτησή του στα αγγλικά έγραψε «Τέτοια μέρα πέρυσι, η ''χειραψία'' για την οποία η Τρόικα και τα μίνιον της δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ (παράσημο τιμής μου)», κάνοντας αναφορά στα «ανθρωπάκια» της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Εγώ, ο απαισιότατος».

Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Βαρουφάκης είχε αναγγείλει μέσω Twitter την «πρεμιέρα» του πανευρωπαϊκού κινήματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το DiEM (Δημοκρατία στην Ευρώπη |Κίνημα 2025) είναι στον αέρα», έγραψε ο πρώην υπουργός, προσκαλώντας τον κόσμο να ακολουθήσει τον λογαριασμό του κινήματος στο Twitter.

Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Βαρουφάκης θυμάται την αξέχαστη χειραψία του με τον Ντάισελμπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η πρώτη ανάρτηση σε αυτόν ήταν «Η ΕΕ είτε θα εκδημοκρατιστεί, είτε θα διαλυθεί», ενώ έγινε και ανάρτηση στο Instagram.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ