Ο Αχιλλέας Μπέος σε μπλόκο αγροτών στον Βόλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αχιλλέας Μπέος σε μπλόκο αγροτών στον Βόλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπλόκο των αγροτών της Μαγνησίας, στον κόμβο των Μικροθηβών, επισκέφτηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, προκειμένου να τους εκφράσει τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα που δίνουν, στους δρόμους μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, «τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ίδια την Ελλάδα και την πατρίδα, κόντρα στη εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση που αυτό το ασφαλιστικό θα επιφέρει σε ευρύτατα κοινωνικά στρώματα αν περάσει» όπως τόνισε.

«Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε ανθρώπινα, όπως όλους τους συμπολίτες μας που μάχονται για τα δίκαια αιτήματα τους», τόνισε ο κ. Μπέος, που ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι η παρουσία του εκεί δεν έχει καμία πολιτική, πολύ δε περισσότερο κομματική, σκοπιμότητα.

Οι αγρότες που βρίσκονταν εκεί υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Βόλου με θέρμη και τον ευχαρίστησαν, δια του συνδικαλιστή, Δημ Σπαθή, για την συμπαράστασή του, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα βγουν νικητές από τον αγώνα που δίνουν, γιατί είναι αγώνας επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε μπλόκο αγροτών στον Βόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Αχιλλέας Μπέος σε μπλόκο αγροτών στον Βόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Αχιλλέας Μπέος σε μπλόκο αγροτών στον Βόλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: e-volos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπεος αγρότες βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ