Cavewoman: Η γυναίκα των σπηλαίων -Μια νέα εκδοχή για τη μάχη των δύο φύλων [εικόνες]

Μετά την τεράστια επιτυχία που γώρισε για 9 συνεχόμενα χρόνια η παράσταση Caveman στο θέατρο Coronet, έρχεται η γυναίκα των σπηλαίων, να επαναφέρει τις ισορροπίες.

Στο ρόλο της Cavewoman η Δήμητρα Παπαδήμα σε μια one-woman παράσταση, όπου η γυναίκα δίνει τη δική της απάντηση στη μάχη των δύο φύλων - επίσης στο θέατρο Coronet.

Η Cavewoman είναι έμπνευση της Emma Peirson. Η συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από τη Νότια Αφρική, αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε να δώσει μία γυναικεία απάντηση, στα διαχρονικά ερωτήματα που θέτουν οι άντρες. Η γυναικεία εκδοχή της πάλης του άντρα με τη γυναίκα, εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, είναι μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο, το ίδιο τους το σπίτι

Η ιστορία
Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο, οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν «φύγε» κι εκείνος…. έφυγε! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει την κατάσταση.

Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.

Απο 15 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση
«Cavewoman» της Emma Peirson
Στο ρόλο η Δήμητρα Παπαδήμα
Μετάφραση - σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνικά - κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος
Βίντεο παράστασης: Κώστας Κιμούλης
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μποσταντζόγλου
Coronet, Φρύνης 11 και Υμηττού Παγκράτι, τηλ. 210 7012123
Δευτέρα (21.15), Τρίτη (21.15)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμητρα Παπαδήμα caveman Coronet

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ