Η Ιντερ θέλει τον Κάτσε -Δεν απέκλεισε τη μεταγραφή ο παίκτης του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Η Ιντερ θέλει τον Κάτσε -Δεν απέκλεισε τη μεταγραφή ο παίκτης του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εργκους Κάτσε αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ιντερ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει δώσει το «οκ» για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος άσος του Δικεφάλου του βορρά, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν το μεταγραφικό σχεδιασμό αρκετών ομάδων ενώ η παρουσία του στο EURO το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, σίγουρα θα τον φέρει στις λίστες αρκετών συλλόγων.

Η Ιντερ φέρεται να τον έχει ξεχωρίσει από νωρίς και ο ίδιος, μιλώντας στο fcinternews δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ. «Δεν ξέρω αν η Ίντερ πράγματι με παρακολουθεί, αλλά πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ίντερ Εργκους Κάτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ