Διεκόπη το πειθαρχικό για την Πολάκη: Δεν υπήρχε στον φάκελο ότι έκανε την κλοπή φαρμάκων - iefimerida.gr

Διεκόπη το πειθαρχικό για την Πολάκη: Δεν υπήρχε στον φάκελο ότι έκανε την κλοπή φαρμάκων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεκόπη η συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου στο υπουργείο Υγείας, όπου εξεταζόταν η υπόθεση της εξαδέλφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Νεκταρίας Πολάκη, για την κλοπή φαρμάκων από το ΠΑΓΝΗ, καθώς ο φάκελος που είχε σταλεί από το νοσοκομείο ήταν ελλιπής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε εξερχόμενη η πρόεδρος του πειθαρχικού πανελληνίου ιατρικού συλλόγου που συμμετείχε στη συνεδρίαση του πειθαρχικού, Ματίνα Παγώνη, η διαδικασία σταμάτησε καθώς ο φάκελος που εστάλη από την Κρήτη ήταν ελλιπής, γενικός και δεν υπήρχε παραπεμπτικό στο οποίο να κατονομάζεται το ποιος έκλεψε τα οπιούχα φάρμακα!

Με απλά λόγια ο φάκελος που εστάλη από το νοσοκομείο στο πειθαρχικό δεν ανέφερε το όνομα της γιατρού αν και η ίδια έχει ομολογήσει σε συνεντεύξεις της και σε δηλώσεις της ότι αυτή τα έχει πάρει.

Τώρα ο φάκελος θα σταλεί πάλι πίσω στην Κρήτη και όταν επιστραφεί ολοκληρωμένος θα συνεδριάσει ξανά το πειθαρχικό συμβούλιο. Εως τότε η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη θα συνεχίσει κανονικά να ασκεί τα καθήκοντά της.

Οι δηλώσεις της κυρίας Παγώνη έχουν ως εξής:

«Η διαδικασία σήμερα σταμάτησε διότι δεν εχει γίνει σωστά η διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης από το νοσοκομείο της Κρήτης, ούτε έχει κατονομαστεί κάποιος υπεύθυνος. Γενικότερα, υπάρχει μια εισήγηση ότι υπάρχει απώλεια οπιούχων φαρμάκων. Τίποτε άλλο. Ο φάκελος επιστρέφει στο νοσοκομείο της Κρήτης. Το νοσοκομείο με εισήγηση του νομικού συμβούλου πρέπει να παραπέμψει πάλι από την αρχή τη διαδικασία, κατονομάζοντας για ποιο πειθαρχικό αδίκημα, ποιος και γιατί παραπέμπεται. Η διαδικασία θα έπρεπε να είχε γίνει σωστά απο το νοσοκομείο. Την ευθύνη την έχει το νοσοκομείο. Όταν το νοσοκομείο στείλει πίσω το φάκελο σε εμάς, τότε θα συνεχίσουμε. Ο φάκελος που εστάλη δεν είχε τη συγκεκριμένη παραπομπή για αδίκημα. Το υπουργείο ας δει ποιος έχει τις ευθύνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεκταρία Πολάκη νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ