Η CIA δίνει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα - Φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους και φαινόμενα εξωγήινων - iefimerida.gr

Η CIA δίνει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα - Φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους και φαινόμενα εξωγήινων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η CIA πήρε την απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ορισμένα ανεξιχνίαστα φαινόμενα, τα οποία μελετά εδώ και περίπου 70 χρόνια. Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινες υπάρξεις που παραπέμπουν στην επιτυχημένη σειρά... X-Files.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε κάποια ντοκουμέντα στη δημοσιότητα και όσοι πιστεύουν σε αυτές τις υπάρξεις θα τα βρουν ενδιαφέροντα» δήλωσε ένας πράκτορας της CIA στην επίσημη ιστοσελίδα, ενώ το κείμενο ανέφερε: «Παρακάτω θα βρείτε πέντε ντοκουμέντα που η σειρά X-Files θα λάτρευε να χρησιμοποιήσει στο μέλλον».

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν την 20ετία 1940-1960 και έως σήμερα αποτελούν μυστικά υψίστης σημασίας.

Ενα από τα αρχεία δείχνει τους πράκτορες να ερευνούν μαρτυρίες για ένα ιπτάμενο δίσκο στην Ανατολική Γερμανία το 1952, το οποίο σύμφωνα με τα έγγραφα της εποχής είχε διάμετρο 15 μέτρα. Ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν και στη Β. Αφρική, αλλά και στην Ισπανία.

Η CIA δίνει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα - Φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους και φαινόμενα εξωγήινων | iefimerida.gr 0

Μια ακόμη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον φοιτητή Αλεξ Μπριχ το 1962, δείχνει έναν ιπτάμενο δίσκο πάνω από το Σέφιλντ της Αγγλίας το 1962.

Η CIA δίνει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα - Φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους και φαινόμενα εξωγήινων | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CIA απόρρητα έγγραφα ιπτάμενοι δίσκοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ