Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Αντριάνας Παρασκευοπούλου: Τι ζητά από τον Λάμπη Ταγματάρχη - iefimerida.gr

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Αντριάνας Παρασκευοπούλου: Τι ζητά από τον Λάμπη Ταγματάρχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρηστή διοίκηση και αξιοκρατία» ζητά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη, με προσωπική του ανακοίνωση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, της παρουσιάστριας που πριν από λίγες ημέρες απομακρύνθηκε από το δελτίο της ΕΡΤ.



Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημητρακόπουλος γράφει: «Τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων και ηλεκτρονικών αναρτήσεων ασχολούνται –καλόπιστα- με το εργασιακό καθεστώς στην ΕΡΤ, της εντολέως μου δημοσιογράφου, κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, με συνέπεια, συνέχεια και υπευθυνότητα, όπως πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης τις διαχρονικές αρχές του για αξιοκρατία, ισονομία και χρηστή άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος θα τις μετουσιώσει σε πραγματικότητα και στην περίπτωση της κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ