Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι -«Ποτάμι» δρομέων στη Βεΐκου [εικόνα] - iefimerida.gr

Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι -«Ποτάμι» δρομέων στη Βεΐκου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ποτάμι» δρομέων παρά το δριμύ ψύχος κατέκλυσε την περασμένη, τη Λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι στο ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix!

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας με επικεφαλής/νικητές τον πρωταθλητή Κώστα Πούλιο (10 χλμ ), την Ελευθερία Πετρουλάκη (10 χλμ γυναικών), τον Κώστα Δρόσο (5χλμ ανδρών) χάρηκαν μία άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά!

Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι -«Ποτάμι» δρομέων στη Βεΐκου [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Η FEEL GOOD Sports Club με τον Δήμο Γαλατσίου, τον φίλαθλο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICA BANK διοργάνωσαν έναν αγώνα στα πλαίσια διεθνών προδιαγραφών.

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση παρά το ψύχος, την Attica Bank που χωρίς την βοήθειά της δε θα γινόταν η σπουδαία και επιτυχημένη εκδήλωση χαράς. Υποσχέθηκε δε στους Δημότες του «πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα!»

Ο εκπρόσωπος της Attica Bank κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε ότι η Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ευεξία και υγεία στους συμμετέχοντες. Οι αγώνες ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix είναι και μήνυμα προς όλους ότι όταν αγωνιζόμαστε διεκδικούμε και τα καταφέρνουμε. Έναν τέτοιον αγώνα κέρδισε πρόσφατα και η τράπεζά μας η οποία θα συνεχίσει την κοινωνική της προσφορά και τη στήριξη παρόμοιων εκδηλώσεων.

Ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου 2016 στον Β’ Αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix στον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Attica Bank αγώνας Δρομείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ