Πάτησε «γκάζι» η Μπάρτσα - Αρκούσαν 45 λεπτά για την πρόκριση επί της Μπιλμπάο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτησε «γκάζι» η Μπάρτσα - Αρκούσαν 45 λεπτά για την πρόκριση επί της Μπιλμπάο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο αν και καρδιοχτύπησε για σχεδόν 50 λεπτά. Οι Βάσκοι κατάφεραν να προηγηθούν όμως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ανέτρεψε το σκορ στο 2ο ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη με σκορ 3-1.

Η Μπαρτσελόνα είχε πάρει τη νίκη 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που σήμαινε πως η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν νίκη με σκορ 2-0 για να πάρει την πρόκριση. Το γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς στο 12'έδειξε πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τις δυνατότητες να πετύχει τη μεγάλη έκπληξη όμως από το 30' και μετά η Μπαρτσελόνα άρχισε να πιέζει ασφυκτικά.

Τελικά χρειάστηκε να περιμένει έως το 53' για να ισοφαρίσει ο Σουάρες και ενώ στη συνέχεια είχε άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες για το 2-1, ήρθε ο Πικέ στο 81'για να της δώσει προβάδισμα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης των Καταλανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ