Ο Αρης κρατά την τύχη στα χέρια του - Κέρδισε (73-63) την Αλμπα - iefimerida.gr

Ο Αρης κρατά την τύχη στα χέρια του - Κέρδισε (73-63) την Αλμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καλύτερος Αρης του 2016, είχε 2/21 τρίποντα, αλλά έπαιξε εκπληκτική άμυνα και επικράτησε 73-63 της Αλμπα Βερολίνου στο «Αλεξάνδρειο», στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup.

Οι «κίτρινοι» καθήλωσαν στους εννέα πόντους τη γερμανική ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο και παραλίγο να υπερκαλύψουν τη διαφορά της ήττας τους στο Βερολίνο (82-67), αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ακόμη και έτσι, όμως, αν την επόμενη αγωνιστική φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κλαϊπέντα της Λιθουανίας κόντρα στη Νεπτούνας και διατηρήσει το αήττητο της έδρας της απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο φινάλε, η ομάδα του… μαέστρου Δημήτρη Πρίφτη θα περάσει στους «16»!

Τρομεροί οι ΜακΝιλ (25π., 7/10διπ.), Σίμτσακ (18π., 7/8διπ.) και Ουότερς (11π., 7ασίστ) για τους Θεσσαλονικείς, από τους οποίους, βέβαια, δεν υστέρησε κανείς, για να έρθει αυτή η τεράστια νίκη, σε ένα κατάμεστο «Nick Gallis Hall», που… κόχλαζε από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης eurocup Άλμπα Βερολίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ