Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα βγουν στα καταστήματα τον Ιούλιο από τον πολυτελή νεοϋορκέζικο οίκο Tse και θα κοστίζουν φθηνότερα από τα άλλα ρούχα της φίρμας.

Αυτό τον μήνα τα πάλαι ποτέ σούπερ μοντέλα έχουν την τιμητική τους: η Κλόντια, η Στίντι και η Ναόμι ποζάρουν στη διαφήμιση για την ανοιξιάτικη σειρά του οίκου Balmain, ο Armani επίσης τις τιμά στις διαφημίσεις του και το τελευταίο νέο είναι ότι η Κλόντια Σίφερ άρχισε συνεργασία με τον πολυτελή οίκο πλεκτών από κασμίρι, Tse. Η Σίφερ έχει ξαναδουλέψει με τον οίκο άλλες δύο φορές κατ' αποκοπίν, αλλά τώρα υπέγραψε μόνιμη συνεργασία ως καλλιτεχνική διευθύντρια.

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η παλιότερη συνεργασία μου με τον οίκο Tse ήταν τόσο θετική εμπειρία, ώστε το μόνο που έμενε πλέον ήταν σχεδιάσω μια εντελώς δική μου σειρά. Φοράω αυτή τη μάρκα πολλά χρόνια. Τώρα λοιπόν είναι ήρθε η ώρα την έμπνευσή μου να την κάνω πραγματικότητα» δήλωσε η Γερμανίδα σούπερ μοντέλο-σχεδιάστρια.

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αυτή την πρώτη μου κολεξιόν την εμπνεύστηκα από ένα πρόσφατο ταξίδι μου στη Νότια Ισπανία. Στα σχέδιά μου για τον Tse έχω πάρει ιδέες από τα χρωματιστά κιλίμια, τα μωσαϊκά πλακάκια και τα απίθανα ισπανικά υφάσματα». Το στυλ της συλλογής πάντως παραπέμπει στη μποέμ δεκαετία του 1970. Και παρότι η μάρκα είναι γνωστή για τις παλ και ουδέτερες αποχρώσεις της, η σειρά της Κλόντια Σίφερ κινείται σε πολύ ζωηρά χρώματα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές πλέξης και τα ζακάρ χειροποίητα σχέδια, δείχνουν ένα σαφές ενδιαφέρον από την εταιρεία να προσεγγίσει νέο κοινό».

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εννοείται φυσικά ότι η Σίφερ, πέρα από σχεδιάστρια είναι και το μοντέλο της δικής της σειράς. Ποια άλλη θα μπορούσε να διαφημίσει καλύτερα τη δουλειά της, άλλωστε; «Στη φωτογράφιση δυσκολεύτηκα... Δεν ήξερα ποιο ρούχο να διαλέξω. Μου αρέσουν όλα!», είπε.

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η συλλογή περιλαμβάνει 40 πλεκτά pret-a-porter και θα βγει στα καταστήματα τον Ιούλιο. «Για κάθε σχέδιό μου αναρωτιέμαι: ταιριάζει στη μάρκα; Συνδυάζεται ωραία με τζιν; Είναι όλα τα σχέδια φτιαγμένα με το πιο πολυτελές κασμίρι;».

Η Κλόντια Σίφερ σχεδιάζει πλεκτά σε στυλ 7Οs -Οπως της μαμάς [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Και για το τέλος αφήνουμε το καλύτερο: ενώ η μάρκα Tse είναι πανάκριβη, η σειρά της Κλόντια Σίφερ είναι σχετικά οικονομική. Οι τιμές αρχίζουν από 160 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ