Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Ο Θεός να με συγχωρέσει που ψήφισα το σύμφωνο συμβίωσης - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Ο Θεός να με συγχωρέσει που ψήφισα το σύμφωνο συμβίωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χαμηλότερο επίπεδο πολιτικής αξιοπρέπειας και κοινοβουλευτικής αξιοπιστίας έπεσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αφού ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης στη βουλή, χωρίς ποτέ να εκδηλώσει τη διαφωνία του, έσπευσε στα μοναστήρια της περιφέρειάς του για να ζητήσει ... συγχώρεση.

«Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει» δήλωσε δημόσια ο βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δηλώνοντας μετανιωμένος που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην αίθουσα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας παρουσία κλήρου και μελών του Συλλόγου.

Αφού ευχήθηκε δημιουργικό, ευλογημένο και γεμάτο αισιοδοξία και ελπίδα νέο έτος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αιφνιδίασε τους πάντες λέγοντας: «Χριστιανός ορθόδοξος και παπαδοπαίδι, που θέλει να έχει το Θεό μαζί του και ότι αγαπάει τη Μονή. Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει».

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Ο Θεός να με συγχωρέσει που ψήφισα το σύμφωνο συμβίωσης   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ