Κάρτα σίτισης: Την Τετάρτη τελικά η πληρωμή στους δικαιούχους - iefimerida.gr

Κάρτα σίτισης: Την Τετάρτη τελικά η πληρωμή στους δικαιούχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η κάρτα σίτισης – αλληλεγγύης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας.

Η καθυστέρηση των πιστώσεων που είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου οφείλεται σε καθαρά τεχνικούς λόγους σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζεται το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η μεταφορά πίστωσης 17.253.850,00 ευρώ ως έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης -αλληλεγγύης, στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται στις 147.730. Σε αυτούς περιλαμβάνονται 2.403 δικαιούχοι, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης (ενστάσεις) και οι οποίοι με την παρούσα θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις της επιδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ