Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας: Δεν θα κάνουμε κουβεντολόι με τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας: Δεν θα κάνουμε κουβεντολόι με τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριεύει ακόμα περισσότερο η κόντρα αγροτών-κυβέρνησης, καθώς στη συνεδρίαση των αγροτών στη Νίκαια (30 μπλόκα) αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών, με τους αποκλεισμούς δρόμων.

Μάλιστα τα τρακτέρ θα κλείνουν τους δρόμους για έξι και όχι για δύο ώρες.
Και στη Νίκαια, όπως έκαναν νωρίτερα και οι αγρότες των Τεμπών, ξεκαθάρισαν πως δεν θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό αν δεν πάρει πίσω το σχέδιο για το ασφαλιστικό.

Ενδεικτική του κλίματος ήταν η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του συντονισμού της Νίκαιας, Βαγγέλης Μπούτας «δεν θα κάνουμε κουβεντολόι», σημειώνοντας πως προϋπόθεση για να ανταποκριθούν οι αγρότες στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για διάλογο είναι αυτός να γίνει από μηδενική βάση.

Στις προσθέσεις των αγροτών που συμμετείχαν σήμερα στη σύσκεψη της Νίκαιας είναι να απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής και στα άλλα μπλόκα, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός του αγώνα, στη βάση όμως του πλαισίου των αιτημάτων που έχει ήδη καθορίσει η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες Νίκαια Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ