Επλυνε στο πλυντήριο δελτίο Λόττο αξίας 43 εκατομμυρίων - iefimerida.gr

Επλυνε στο πλυντήριο δελτίο Λόττο αξίας 43 εκατομμυρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 48χρονη γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία, γερμανικής καταγωγής, ισχυρίζεται ότι έπλυνε στο πλυντήριο το νικητήριο δελτίο του Λόττο που κέρδισε από κοινού με ένα ζευγάρι από τη Σκωτία το τζακ ποτ των 66 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Η Σούζαν Χίντε δήλωσε ότι αυτή ήταν η κάτοχος του δελτίου που αναζητείται και που οι υπεύθυνοι της εταιρείας διοργάνωσης της λοτταρίας γνωστοποίησαν ότι συμπληρώθηκε στην περιοχή Γουόρτσεστερ, πόλη όπου διαμένει η 48χρονη, αλλά δεν το έχει για να το επιδείξει.
Το δελτίο που κερδίζει τα μισά από το συνολικό ποσό, δηλαδή 33 εκατομμύρια λίρες (ή 43 εκατ. ευρώ) κατέληξε σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η ίδια, μέσα στην τσέπη ενός τζιν παντελονιού να πλένεται στους 60 βαθμούς στο οικιακό πλυντήριο της 48χρονης.
Η Χίντε θα πρέπει τώρα να περιμένει ένα εξάμηνο ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, κατα τη διάρκεια του οποίου οι διεκδικητές του τζακ ποτ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τις απαιτήσεις τους. Μέχρι στιγμής και συμφωνά με τους υπεύθυνους της διοργανώτριας εταιρείας έχουν κατατεθεί εκατοντάδες διεκδικήσεις.
Ωστόσο η Χιντε δηλώνει σίγουρη ότι αυτή συμπλήρωσε το νικηφόρο δελτίο δηλώνοντας όμως ότι «ίσως θα προτιμούσα να μην το έχω κερδίσει αφού αυτί η εξέλιξη έχει αναστατώσει την ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγάλη Βρετανία ΛΟΤΤο πλυντήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ