«Ψωνίζει» από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ - Εκλεισε Χατζηισαΐα και θέλει Μπακασέτα - iefimerida.gr

«Ψωνίζει» από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ - Εκλεισε Χατζηισαΐα και θέλει Μπακασέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φροντίζει και για το μέλλον με χρώμα... ελληνικό. Ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Πριν λίγες ημέρες ο Φρανκ Άρνεσεν είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του πως δουλειά του να είναι να ανακαλύπτει τα καλύτερα ταλέντα. Οχι όμως μόνο από το διεθνή χώρο αλλά και από την Ελλάδα. Πάνω σε αυτό τον άξονα κινήθηκε ο ΠΑΟΚ και απέκτησε έναν εκ των κορυφαίων νέων Ελλήνων αμυντικών. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο στην Super League προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε ταχύτατα και έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο ήρθε σε συμφωνία για την αγορά του παίκτη έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Ο Χατζηισαΐας, ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει πέντε χρόνια αφότου έφυγε για να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα πρώτα στην Κατερίνη και στη συνέχεια στη Γλυφάδα, στα Χανιά και στον Πανιώνιο.Ο ύψους 193 εκατοστών ποδοσφαιριστής, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ