Η Ολγα Γεροβασίλη ξεκινάει briefing -Είχε «κοπεί» από το Μαξίμου τον Ιούνιο - iefimerida.gr

Η Ολγα Γεροβασίλη ξεκινάει briefing -Είχε «κοπεί» από το Μαξίμου τον Ιούνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει το briefing για τους κυβερνητικούς συντάκτες, μετά από την απόφαση που έλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία των θέσεων της κυβέρνησης στα ΜΜΕ, σε μια συγκυρία εξαιρετικά δυσμενή, ενόψει και των κρίσιμων νομοθετημάτων που θα έρθουν στη Βουλή.

Από τον περασμένο Ιούνιο, πάντως, οπότε και είχε διακοπεί η ενημέρωση των συντακτών λόγω των... συνθηκών, κύλησε πολύς χρόνος.

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου όλο αυτό το διάστημα ήταν κυρίαρχο το αίσθημα της ανησυχίας λόγω των πολλών ανοικτών ζητημάτων. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έπαιρναν και το ρίσκο! Ωστόσο, απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι με την επιστροφή της κυβερνητικής εκπροσώπους από τα ταξίδια της στο εξωτερικό (Ισραήλ-Κύπρος) θα ξεκινήσει και η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ