Μια γαρδένια από τον Ιγκι Ποπ -Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια γαρδένια από τον Ιγκι Ποπ -Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ροκ σταρ συνεργάστηκε με τον Ματ Χέλντερς των Arctic Monkeys και τους Τζος Χομ και Ντιν Φερτίτα των Queen of the Stone Age.

Το άλμπουμ τιτλοφορείται Post Pop Depression, ηχογραφήθηκε κρυφά και αποκαλύφθηκε από τους Ποπ και Χομ σε κοινή συνέντευξή τους στους New York Times. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Αποτελεί μια συνεργασία του μεγάλου καλλιτέχνη με το νέο σούπερ γκρουπ και στόχος είναι να πιάσει το νήμα των δύο πολύ σημαντικών άλμπουμ του Ιγκι Ποπ που κυκλοφόρησαν το 1977, The Idiot και Lust for Life. «Θέλουμε το Post Pop Depression να είναι η συνέχεια αυτών των άλμπουμ αλλά δεν τα αντιγράφουμε», δήλωσε σχετικά ο Χομ. «Σ' αυτή την κατεύθυνση βλέπουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κι όταν υπάρχει τόσος δρόμος να διανύσεις δεν κοιτάζεις πίσω».

Μια γαρδένια από τον Ιγκι Ποπ -Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η νέα δουλειά χρηματοδοτήθηκε εξ' ολοκλήρου από τον Ιγκι Ποπ και τον Τζος Χομ. Ο Ιγκι δήλωσε ότι θέλει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του καλλιτεχνικά: «Σ΄αυτή τη φάση της ζωής μου νιώθω την ανάγκη να αποδείξω την αξία μου ως μουσικός καλλιτέχνης. Δεν με ενδιαφέρει πια να είμαι σύμβολο για τίποτα».

Μια γαρδένια από τον Ιγκι Ποπ -Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Και πως προέκυψε η συνεργασία; Ο Ιγκι έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στον Χομ που έλεγε «θα ήταν πολύ ωραία αν κάποια στιγμή συναντιόμασταν και γράφαμε κάτι μαζί». Μετά του έστειλε ένα πακέτο στοίχων και κειμένων. Ο Χομ, έκανε τρεις μήνες να απαντήσει! Οταν βρέθηκαν όμως τελικά, μπήκαν στο στούντιο και ολοκλήρωσαν το άλμπουμ πολύ γρήγορα. Στη δουλειά αυτή συνεργάστηκε και ο ντράμερ των Arctic Monkeys, Ματ Χέλντερς.

Μια γαρδένια από τον Ιγκι Ποπ -Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Χομ δήλωσε για τη συνεργασία: «Αυτή η δουλειά με έσωσε. Είχα πάθει σοκ από αυτό που συνέβη στη συναυλία των φίλων μου των Eagles of Death Metal στο Bataclan στο Παρίσι. Η δουλειά με τον Ιγκι τράβηξε την προσοχή μου από τον απόηχο του μακελειού και με έσωσε!».

Ακούστε στο βίντεο το Gardenia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Iggy Pop νέο άλμπουμ Μπατακλάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ