Στον Προμαχώνα έκαναν την κηδεία του αγρότη -Και ο «νεκρός»... αναστήθηκε! [βίντεο] - iefimerida.gr

Στον Προμαχώνα έκαναν την κηδεία του αγρότη -Και ο «νεκρός»... αναστήθηκε! [βίντεο]

KIDEIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλούς τρόπους εκδηλώνουν την οργή τους για το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι αγρότες, που εδώ και ημέρες έχουν «κατασκηνώσει» στα δεκάδες μπλόκα που έχουν στήσει στις εθνικές οδούς.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεσολόγγι οι αγρότες έκαναν ένα μικρό θεατρικό με τον Τσίπρα σε ρόλο τζιχαντιστή και τους αγρότες στον ρόλο των θυμάτων, ενώ χθες στον Προμαχώνα έκαναν ένα μικρό σκετς για τον «θάνατο του αγρότη».

Στην καρότσα ενός αγροτικού, ένας νεαρός παραγωγός είχε ξαπλώσει σε ένα φέρετρο με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ, μάλιστα τον είχαν καλύψει και με κλαδιά. Ενας άλλος αγρότης «έψελνε»: «Αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ ημών αγρότη και κτηνοτρόφε. Από εδώ και πέρα αυτή είναι η τύχη σου: Να πεθάνεις γιατί δεν έχεις μέλλον σε αυτή την Ελλάδα». Σε εκείνο το σημείο ο παραγωγός που έκανε το νεκρό έγινε... Λάζαρος, αφού σηκώθηκε ξαφνικά και είπε προς την κάμερα: «Τσίπρα, δεν θα πεθάνουμε ποτέ».

Δείτε το δρώμενο στο 00:47 του παρακάτω βίντεο:

Την ίδια ώρα στο μπλόκο της Ανθήλης έκαναν και εκεί την κηδεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους αγρότες να μοιράζουν κόλλυβα. Στο δίσκο έγραφαν: «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ελπίδα χάθηκε».


Μοίρασαν κόλλυβα οι αγρότες στην Ανθήλη από LAMIASTARGR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότης μπλόκο κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ