Καμμένος: Κάποιοι έπαιρναν επιδοτήσεις χωρίς να είναι πραγματικοί αγρότες

Στις αγροτικές επιδοτήσεις εστιάζει το πρόβλημα των αγροτών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε πως το πρόβλημα των αγροτών έγκειται στο ότι ορισμένοι που έχουν μεγάλες εκτάσεις αλλά δεν είναι πραγματικοί αγρότες εισέπρατταν τις επιδοτήσεις σε βάρος των πραγματικών αγροτών, που θα έπρεπε να έχουν αφορολόγητο στο πετρέλαιο. Ο ίδιος κάλεσε τους αγρότες να αφήσουν τα μπλόκα και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρωθυπουργό ώστε να βρεθεί λύση.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα του ασφαλιστικού και πρόσθεσε ότι «Παλεύουμε να προστατεύσουμε τις ομαδικές απολύσεις».

Στόχος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, είναι , όπως είπε να μη γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις. Ο ίδιος εξήγησε πως στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση επιθυμεί να προστατεύσει τους νέους επιστήμονες και ταυτόχρονα να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

«Η πρόταση των δανειστών ήταν να κόψουμε συντάξεις και η απάντησή μας ήταν ότι αυτό δεν γίνεται» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ