Γερμανικός τουριστικός όμιλος απαιτεί να πληρώσει σε δραχμές - iefimerida.gr

Γερμανικός τουριστικός όμιλος απαιτεί να πληρώσει σε δραχμές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η απαίτηση του γερμανικού τουριστικού ομίλου TUΙ, ο οποίος απαιτεί από τους Έλληνες ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, να τους πληρώσει σε δραχμες, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

«Πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους ενδεχόμενης αλλαγής», αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του γερμανικού ομίλου στην εφημερίδα.

Η αντίδραση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ήταν άμεση και σαφής χαρακτηρίζοντας την ενέργεια απρεπή και αντισυμβατική, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ο κ.Ρέτσος εξέφρασε την ανησυχία του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι Έλληνες ξενοδόχοι να έχουν υποκύψει στις απαιτήσεις του γερμανικού τουριστικού ομίλου, αφού -όπως ο ίδιος τόνισε- σε σύνολο 9.500 ξενοδοχειακών μονάδων, είναι πιθανό να έχουν υπογράψει ορισμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ