Σοκ σε δημοτικό σχολείο της Αττικής: Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε ανήλικα -Τα δελέαζε με τυρόπιτες και πορτοκαλάδες - iefimerida.gr

Σοκ σε δημοτικό σχολείο της Αττικής: Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε ανήλικα -Τα δελέαζε με τυρόπιτες και πορτοκαλάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας από τους ανθρώπους που ερχόταν σε καθημερινή επαφή-επικοινωνία με τα παιδιά δημοτικού σχολείου της βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων!

Ο 52χρονος, ο οποίος είναι υπεύθυνος κυλικείου, συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία τον συνέλαβε ύστερα από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε ότι είχε ενεργήσει κατ' επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητριών, στις οποίες προσέφερε δωρεάν αναψυκτικά και τρόφιμα από το κυλικείο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυλικείο Αττική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ