Φέρνει και νέο Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός – Με μεταγραφή από τη Στουτγκάρδη - iefimerida.gr

Φέρνει και νέο Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός – Με μεταγραφή από τη Στουτγκάρδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο νεαρός τερματοφύλακας της Στουτγκάρδης, έχει πεισθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την 7η μεταγραφή του ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός καθώς πέραν του Μολέδο, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Πρόκειται για τον αδερφό του Παναγιώτη, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες. Στην Στουτγκάρδη δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος επιθυμούσε και μετά την προσέγγιση του τριφυλλιού, Ο 21χρονος πείσθηκε να μετακομίσει στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών έναντι 250.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ