Απίστευτο: Αντί για 1 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν στη φιέστα τον... Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Πορτοσάλτε! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Αντί για 1 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν στη φιέστα τον... Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Πορτοσάλτε! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 10λεπτο βίντεο για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης έπαιξε στη φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περιείχε τα πάντα εκτός από το έργο της κυβέρνησης.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του συγκεκριμένου βίντεο υπήρχαν τηλεοπτικές συγκρούσεις δημοσιογράφων και αποστροφές τους σε εκπομπές. Συγκεκριμένα, αναπαρήχθη ο καβγάς που είχαν η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή το βράδυ του δημοψηφίσματος. Επιπλέον, κομμάτια του βίντεο ήταν παρεμβάσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Άρη Πορτοσάλτε στον Σκάι, αλλά και του Νίκου Ρογκάκου στον ΑΝΤ1.

Το βίντεο προκάλεσε γέλια εντός της αίθουσας, ωστόσο η προβολή από την ΕΡΤ προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη στα social media.

Ο κ. Λαζαρίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος από την προβολή του από την ΕΡΤ, που εκείνη την ώρα ήταν σε απευθείας σύνδεση με το στάδιο, εν αναμονή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό που κάνει αυτήν τη στιγμή η #ert είναι ντροπή. Και η προπαγάνδα έχει τα όριαά της. Η Ελλάδα δεν είναι Β. Κορέα».

Απίστευτο: Αντί για 1 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν στη φιέστα τον... Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Πορτοσάλτε! [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ