Βορίδης: Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης γίνεται και χωρίς τη ΝΔ - iefimerida.gr

Βορίδης: Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης γίνεται και χωρίς τη ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H τωρινή κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί η πολιτική της έχει αποτύχει. Γι'αυτό παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός» τόνισε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και τόνισε ότι το κόμμα του θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής συννενόησης ακόμα κι αν δεν συμμετέχει το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία.

«Το κρίσιμο είναι να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων για την κατάρτιση ενός πολυετούς προγράμματος για την εκταμίευση της 6ης δόσης και του νέου προγράμματος των 130 δισ. ευρώ», τόνισε ο κ. Βορίδης μιλώντας σήμερα στο MEGA.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι καταλαβαίνει το θέμα της πολιτικής νομιμοποίησης που εγείρει η ΝΔ όμως επισήμανε ότι υπάρχει ένα πρακτικό ζήτημα, που απορρέει από την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα πρέπει να έχει προχωρήσει στις δεσμεύσεις της μέχρι το τέλος του 2011.

Δεν είναι κόκκινη γραμμή η συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης κατέληξε ο κ. Βορίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ