Γκάφα της αστυνομίας: Eχασε δείγμα DNA νεαρού που μπορεί να είναι ο «μικρός Μπεν» [εικόνες]

Περίεργη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του μικρού Μπέν που εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο στην Κω όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του 1991.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η αστυνομία πήρε ένα δείγμα από το DNA του 28χρονου σήμερα Μπεν Γλιβ για να δει αν επρόκειτο για τον Μπεν Νιτχαμ. Το δείγμα με το γενετικό υλικό του νεαρού Βρετανού εξαφανίστηκε για περισσότερα από εννιά χρόνια μετά από τις απανωτές γκάφες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mail on Sunday κανείς δεν επικοινώνησε με τον 28χρονο.

Το DNA του νεαρού εξαφανίστηκε όταν η Βασιλική Καναδική Εφιππη Αστυνομία έστειλε το δείγμα σε Βρετανό ντετέκτιβ στην Ουαλία κάτι που σήμερα αρνείται να σχολιάσει.

Το νέο στοιχείο προέκυψε μετά από τις κατηγορίες της μητέρας του Μπεν ότι οι Βρετανικές Αρχές ξοδεύουν εκατομμύρια για να βρουν την μικρή Μαντλίν αδιαφορώντας για τις υποθέσεις άλλων αγνοούμενων παιδιών.

Σύμφωνα με τα απόρρητα στοιχεία που διεύρυναν στην εφημερίδα η αστυνομία φαίνεται πως άρχισε να αναζητά τον Μπεν Γλιβ μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Σε ένα άλλο σημείο φαίνεται πως ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ιαν Κρόσμπι αναρωτιέται που είναι το δείγμα DNA και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να συγκριθεί με το δείγμα του αγνοουμένου μικρού Μπεν γιατί αυτό θα δείξει αν ο Μπεν Γλιβ είναι ο Μπέν Νιτχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεν Γλιβ Μπέν Νιτχαμ δείγμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ