Ο μικρός Φοίβος: Μην πειράζετε τον μπαμπά μου, είναι καλός - iefimerida.gr

Ο μικρός Φοίβος: Μην πειράζετε τον μπαμπά μου, είναι καλός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 4χρονος Φοίβος που είχε πέσει θύμα απαγωγής από τον ίδιο του τον πατέρα, οποίος ανήμερα των Φώτων σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και εξαφανίστηκε με το μικρό αγόρι.

Μετά από 18 μέρες περιπλάνησης, σήμερα παίχτηκε αναίμακτα η τελευταία πράξη. Ο 33χρονος Κλοντ Λέσι συνελήφθη σε μια παράγκα ένα χιλιόμετρο μακριά από το χωριό Ορμύλια όπου είχε σκοτώσει τη σύζυγό του.

Ο πατέρας του Φοίβου δεν αντιστάθηκε στους τρεις φίλους της οικογένειας που έφτασαν αρχικά στην παράγκα όπου είχε βρει τις τελευταίες ώρες καταφύγιο μαζί με το παιδί.

Ο μικρός Φοίβος ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια των τελευταίων ημερών, και χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί με τη μητέρα του, συγκλόνισε με τα πρώτα του λόγια όταν βρέθηκε στην αγκαλιά του παππού του:

“Πού είναι η μαμά; Θέλω να γυρίσω στον μπαμπά”, είπε το 4χρονο αγόρι στον τραγικό πατέρα της 42χρονης.

Τη στιγμή της “εισβολής” τους στο κρησφύγετο του Λέσι περιέγραψαν στην κάμερα του Alpha οι τρεις φίλοι της οικογένειας, που έσπευσαν εκει όταν ειδοποιήθηκαν από τη σύζυγο ενός εργάτη της περιοχής, ότι εκεί βρισκόταν το παιδί.

Ο ένας αγκάλιασε τον Κλοντ Λέσι, ο δεύτερος του ζήτησε να παραδοθεί χωρίς να υπάρξει συμπλοκή και ο τρίτος άρπαξε το παιδί και το απομάκρυνε από την καλύβα...

“Μην πειράξετε τον μπαμπά μου, είναι καλός” ήταν τα λόγια του μικρού την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά του ανθρώπου που τον παρέδωσε σώο στον παππού του...

Ο μικρός Φοίβος: Μην πειράζετε τον μπαμπά μου, είναι καλός  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φοίβος Πατέρας Σύλληψη καλός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ