Ποτάμι για εναλλακτικά σχέδια πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: Τόσο τυχοδιώκτες; - iefimerida.gr

Ποτάμι για εναλλακτικά σχέδια πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: Τόσο τυχοδιώκτες;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ερασιτέχνες, ιδεοληπτικούς και τυχοδιώκτες κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα εναλλακτικά σχέδια που επεξεργαζόταν η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής:

«Τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα απο την “Καθημερινή” για τις επαφές της αριστεροακροδεξιάς κυβέρνησης, με εταιρείες για εκτύπωση νομίσματος και τις αποστολές στη Λατινική Αμερική για προμήθεια καυσίμων, κρέατος και φαρμάκων δείχνουν από τι γλυτώσαμε.

Διαβάζοντας όλα αυτα, που ξεπερνούν καθε πολιτική φαντασία και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, αναρωτιέται κανείς: Τόσο ερασιτέχνες; Τόσο ιδεοληπτικοί; Τόσο τυχοδιώκτες;

Με όλα αυτά που έρχονται στο φως, αποδεικνύεται πόσο δίκαιο είχαν εκείνοι που προειδοποιούσαν για την επερχόμενη καταστροφή και ζητούσαν επίμονα να τελειώνουν οι πειραματισμοί και να υπάρξει συμφωνία με την Ευρώπη πριν κλείσουν οι τράπεζες και μας ''πουλήσουν'' σε κάποιο τριτοκοσμικό καθεστώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ