Επίθεση Χατζηδάκη στην κυβέρνηση: Το κέρδος είναι ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει - iefimerida.gr

Επίθεση Χατζηδάκη στην κυβέρνηση: Το κέρδος είναι ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για όσα βγαίνουν στο φως περί Σχεδίου Β εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

«Το θέμα είναι ότι με αυτά που πίστευαν έφεραν σε μία δεινή πραγματικότητα τη χώρα και τους Έλληνες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «έριξαν σε μεγαλύτερη ύφεση την Ελλάδα» και «φράκαραν την οικονομία», τη στιγμή που προηγουμένως υπήρχε προοπτική ανάπτυξης.

«Αντί να βγαίνουμε από την ύφεση μπαίνουμε σε μεγαλύτερη περιπέτεια», είπε, προσθέτοντας «Το κέρδος είναι ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει».

Σχετικά με τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ο Κωστής Χατζηδάκης επαναβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να υπερψηφίσει, καθώς υποστήριξε ότι οι ρυθμίσεις Κατρούγκαλου θα φέρουν νέα μέτρα μέσα στην επόμενη διετία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ