Κ. Γείτονας: Εθνική ανάγκη η κυβέρνηση συνεργασίας με τους καλύτερους - iefimerida.gr

Κ. Γείτονας: Εθνική ανάγκη η κυβέρνηση συνεργασίας με τους καλύτερους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συναίνεση είναι απαραίτητη και η κυβέρνηση πρεπει να επιμείνει σε αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Γείτονας, και επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός έχει κάνει δεκτούς τους όρους Σαμαρά πλην του χρόνου και της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης ευρύτερης συναίνεσης για τα οποία πρέπει να βρεθεί λύση.

Μιλώντας το πρωί στο MEGA, ο κ. Γείτονας απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ακόμα ανοικτό το θέμα της κυβέρνησης εθνικής ενότητας είπε ότι «μπορεί να είναι ανοικτό», αφού από τις 4 όρους που είχε θέσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς έχουν γίνει αποδεκτοί όλοι, πλην του χρόνου και των προσώπων, και τόνισε ότι κατά τη γνώμη του αυτά τα δύο δεν είναι λόγος για να τορπιλιστεί η προσπάθεια, ενώ κάλεσε τον κ. Σαμαρά να λογικευτεί.

«Όταν το κυβερνών κόμμα έχει αυτή την άποψη και έχουμε μπροστά μας αυτό το κολασμένο διάστημα για να διασφαλίσουμε την υλοποίηση των αποφάσεων, είναι εθνική τύφλωση να μην έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει» σημείωσε και πρόσθεσε «Με κυβέρνηση συνεργασίας να υλοποιήσουμε ότι απαιτείται και μετά να πάμε σε εκλογές»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ