Οργή στο Facebook για την «κωλοτούμπα» της Εύας Καϊλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Οργή στο Facebook για την «κωλοτούμπα» της Εύας Καϊλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είδαν με πολύ καλό μάτι οι «φίλοι» της Εύας Καϊλή στο Facebook την απόφασή της να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο να κατακλυστεί από σχόλια χρηστών που δήλωναν απογοητευμένοι από την αλλαγή στάσης της ενώ δεν έλειψαν και υβριστικά σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, η κ. Καϊλή είχε προαναγγείλει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, προκαλώντας θετικές αντιδράσεις στο Facebook και στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγραφε επί λέξη:

Με την παρούσα σας γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας.

Ωστόσο η κ. Καϊλή έδωσε τελικά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στη χτεσινή ψηφοφορία, με αποτέλεσμα οι «φίλοι» της στο Facebook να σχολιάσουν με το δικό τους τρόπο εκείνη την επιστολη -που εξακολουθεί να είναι αναρτημένη στη σελίδα της:

Οργή στο Facebook για την «κωλοτούμπα» της Εύας Καϊλή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οργή στο Facebook για την «κωλοτούμπα» της Εύας Καϊλή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: tsantiri.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ