Απίστευτες σκηνές στο Hilton - Κρυβόντουσαν Μποροβήλος και Ζωγράφος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Απίστευτες σκηνές στο Hilton - Κρυβόντουσαν Μποροβήλος και Ζωγράφος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο ξενοδοχείο Hilton το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Περίπου 100 φίλοι της ομάδας, μπήκαν στο κεντρικό ξενοδοχείο και έψαχναν να βρουν τον Σταύρο Κοντονή ενώ κρύφτηκαν οι Μποροβήλος και Ζωγράφος.

Τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι οπαδοί στην αίθουσα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Παναγιώτης Δημητρίου, προσφωνούσε τον Θωμά Μητρόπουλο! Αμέσως, ο κόσμος φώναξε: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι. Φέρνετε τον Θωμά, που είχε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λαμόγια! Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια. Να πάτε στον Πειραιά να κάνετε τέτοια εκδήλωση ρε. Για εκεί είστε όλοι. Λαμόγια, κάνετε και εκδηλώσεις»!

Οπως αναφέρει το sportfm.gr, εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, έσκυψε για να μη γίνει ορατός από τον κόσμο και αμέσως κάλεσε από το κινητό του, προφανώς για βοήθεια. Σε άλλο σημείο, οι Καλογερόπουλος και Ζωγράφος έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς, παρά την προσπάθειά τους να… καλυφθούν από το τραπέζι και άκουσαν τα εξ’ αμάξης! Οι ίδιοι προσπάθησαν να κρυφτούν, αλλά οι οπαδοί τους είδαν, φωνάζοντάς τους: «Είστε κι εσείς εδώ; Φτου σας, λαμόγια, τσιράκια, προσκυνημένοι»!

Οι φίλοι του «τριφυλλιού», εξαγριωμένοι, έψαχναν τον Σταύρο Κοντονή για να διαμαρτυρηθούν από κοντά μετά και την πρόσφατη απόφασή του να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό ωστόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hilton Παναθηναϊκός οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ