Για να κάνει σεξ πρέπει να πάρει άδεια από τη βρετανική αστυνομία! - iefimerida.gr

Για να κάνει σεξ πρέπει να πάρει άδεια από τη βρετανική αστυνομία!

(York Magistrates Court)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν άντρα από το Γιορκ της Αγγλίας απαγορεύτηκε κάθε σεξουαλική επαφή, εκτός κι αν ενημερώσει σχετικά τις αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον 24 ώρες πριν την πράξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας, York Press, η αστυνομία του Βορείου Γιόρκσαιρ ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές την έκδοση της ειδικής «Sexual Risk Order», για έναν άντρα της περιοχής - που δεν κατονομάζεται - και στον οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες για κάποιο αδίκημα.

Οπως προβλέπει η βρετανική νομοθεσία, οι διαταγές αυτές εκδίδονται «για πρόσωπα των οποίων οι πράξεις σεξουαλικής φύσης κρίνονται ότι θέτουν σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον καθώς και μελή της κοινότητας όπως είναι τα παιδιά και τα ευάλωτα άτομα».

Η διαταγή μπορεί να διαρκέσει από δυο έως και πέντε χρόνια και δεν απαιτείται η πρότερη καταδίκη του ατόμου για το οποίο εκδίδεται. Αν παραβεί δε τους όρους της διαταγής αυτής, κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.

Ο άντρας που θα πρέπει να ειδοποιεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα για κάθε επικείμενη σεξουαλική του πράξη, τουλάχιστον μια μέρα πριν, ακόμη κι αν πρόκειται για περιστασιακή συνεύρεση, θα δεχθεί επίσης περιορισμούς στην χρήση του ίντερνετ, με τις επισκέψεις του και την δραστηριότητα του στο διαδίκτυο να εποπτεύεται στενά από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ