Ο Πασχάλης Τσαρούχας θέλει να βαφτίσει το παιδί της πρώην του - iefimerida.gr

Ο Πασχάλης Τσαρούχας θέλει να βαφτίσει το παιδί της πρώην του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αψογες σχέσεις, παρά το χωρισμό τους, διατηρούν Πασχάλης Τσαρούχας και Θεοφανία Παπαθωμά.

Και οι δυο τους έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, με την ηθοποιό να έχει αποκτήσει, μάλιστα, και ένα κοριτσάκι από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενούσε στο σπίτι του την πρώην σύζυγό του, ενώ αυτή ήταν έγκυος από τον τωρινό της σύντροφο Γρηγόρη Πετράκο!

Τώρα, ο Πασχάλης Τσαρούχας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ weekly ταράζει για ακόμη μία φορά τα νερά δηλώνοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να βαφτίσει το παιδί τους!

«Γιατί να μην βαφτίσω το παιδί της; Είμαστε οικογένεια. Ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα, εγώ θεωρώ πως ένα κομμάτι της οικογένειάς μου είναι και αυτό το σπίτι. Δε μπορεί να είσαι ξένος με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα. Έτσι αισθάνομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ σημειώνει για τη σχέση του με την Παπαθωμά: «Πολύ καλή. Δεν υπάρχει αυτό το “μοιράζουμε το παιδί τόσες μέρες εσύ, τόσες εγώ”. Ο Αχιλλέας είναι όπου θέλει. Έχω πολύ καλή σχέση και με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι εξαιρετικό παιδί. Η Αγάπη, η κόρη τους, πάντοτε όταν με βλέπει, γελάει. Παίζουμε μαζί» σημειώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ