Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει γυρίσει τις πιο εμπορικές ταινίες στο Χόλιγουντ. Ωστόσο δεν έχει κερδίσει ποτέ Οσκαρ και περνάει τον περισσότερο χρόνο με τη μητέρα του. Τα μυστικά του Ντι Κάπριο, μεταξύ φωτός και σκιάς.

Είδωλο της Γενιάς Υ...

Μετά την ταινία Ρωμαίος και Ιουλιέτα (1996) και Τιτανικός (1998), το πόστερ του Ντι Κάπριο καρφιτσώθηκε στα δωμάτια όλων των κοριτσιών που γεννήθηκαν μετά το 1981. Με αποκορύφωμα την ταινία του Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ (2013), οι ταινίες του Ντι Κάπριο αποτελούν σημεία αναφοράς για τον σύγχρονο κινηματογράφο.

Αλλά χωρίς Οσκαρ...

Δεν έχει κερδίσει ποτέ βραβείο και πολλοί πιστεύουν ότι γίνεται κάποια συνωμοσία. Εξι φορές επελέγη αλλά ποτέ δεν έφυγε με το αγαλματίδιο. Πιθανόν το 2016 να το κερδίσει, αλλά ως τότε τα προγνωστικά μόνο θα κερδίζει.

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Συλλέκτης bimbo...
Αναρίθμητες ξανθιές πέρασαν από τη ζωή του. Η Kirsten Zang, η Bijou Phillips, η Amber Valletta, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn και πρόσφατα η πρώην Μις Μπικίνι Kelly Rorhbach. Ολες ξανθές.

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αλλά πιστός στη μαμά του...
Η μαμά του είναι γερμανίδα, δείχνει τυραννική και σίγουρα πληθωρική. Η Irmelin Indenbirken, η μητέρα του Ντι Κάπριο είναι πρώην γραμματέας και έχει αυτο-χρισθεί ιμπρεσάριο του γιού της, από τα πρώτα βήματά του στον κινηματογράφο. Τον ακολουθεί παντού, ακόμη και στις επίσημες τελετές και λέγεται ότι έχει τον τελευταίο λόγο για τις παρέες και τις φιλενάδες του. Τα κουτσομπολιά του Χόλιγουντ αναφέρουν, για παράδειγμα, ότι μισούσε την Μπλέικ Λάιβλι και τον υποχρέωσε να την εγκαταλείψει.

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Ακτιβιστής οικολόγος...
Ανακάλυψε το περιβάλλον και τα προβλήματά του, συζητώντας με τον Αλ Γκορ. Από τότε οδηγεί μόνο υβριδικά αυτοκίνητα, έχει φωτοβολταϊκά στη βίλα του και ίδρυσε το δικό του Ιδρυμα, αφιερωμένο στην προστασία των ζωνών που δεν κατοικούνται στον κόσμο, ώστε να προστατευθεί η φύση. Εχει χριστεί πρέσβυς του ΟΗΕ, χάρισε 1 εκατομμύριο για την ανοικοδόμηση της Αϊτής και πρόσφερε 15 εκατομμύρια δολάρια σε περιβαλλοντικές οργανώσεις το 2015.
Ανακοίνωσε, μάλιστα την δημιουργία ενός οικολογικού ξενοδοχείου, με την ονομασία Cherry on the bio cake στο προσωπικό του νησί Bélize.

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Αλλά χρησιμοποιεί ιδιωτικό τζετ...
Με αυτό ταξιδεύει ως το ιδιωτικό του νησί, γεμίζοντας, φυσικά, την ατμόσφαιρα με καυσαέρια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Την Πρωτοχρονιά έφτασε στα ζεστά νερά της Καραϊβικής με ένα γιότ που στοιχίζει 400.000 δολάρια την εβδομάδα.

Το αίνιγμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν έχει Οσκαρ, βγαίνει με τη μαμά του [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεονάρντο ντι Κάπριο αίνιγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ