Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παράξενη οικογένεια που έχει τις ρίζες της στις μάγισσες του Μεσαίωνα, τριγυρνά αυτόν τον μήνα... στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ξεκίνησε ως κόμικ, έγινε τηλεοπτική σειρά, δημιούργησε δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και τώρα που μεγάλωσε και ωρίμασε, η «Οικογένεια Άνταμς», αποφάσισε να γίνει και μιούζικαλ. Παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϊ, στο Τόκιο, στο Μπουένος Άιρες, σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου και από 27 Ιανουαρίου έρχεται στην Αθήνα στο θέατρο Βέμπο.

Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Μαρία Σολωμού είναι οι γονείς και μαζί τα παιδιά της οικογένειας, πρόγονοι και προϊστορικοί. Μια μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία παιδιά επι σκηνής και ζωντανή ορχήστρα. Ένα δίωρο ταξίδι με βραβευμένα τραγούδια και μοναδικό χιούμορ.

Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τελικά σε αυτή τη ζωή τι είναι φυσιολογικό και τι όχι;

Το θέμα της παράστασης είναι η αγάπη. Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Εδώ αρχίζει το χάος. Η Μορτίσια και ο Γκόμεζ Άνταμς, ο θείος Φέστερ, τα περίεργα παιδιά και τα υπόλοιπα αλλόκοτα πλάσματα της οικογένειας Άνταμς πρέπει να συνυπάρξουν με τους καλεσμένους.

Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη, Demy, Άρης Μακρής, Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα, Γιώργος Γιαννίμπας, Θέμις Μαρσέλλου, Μαρία Βασιλάτου, Γιώργος Βούντας, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Ζαράγκαλης, Στέλιος Κέλλερης, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Βαρβάρα Νεμπή, Κατερίνα Σούσουλα.

Τα σκηνικά της παράστασης έχει κάνει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού. Το μιούζικαλ βασίζεται στη μουσική του Andrew Lippa, σε απόδοση Θέμιδας Μαρσέλου που υπογράφει τη σκηνοθεσία και κρατά και εναν μικρό ρόλο για τον εαυτό της.

Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η «Οικογένεια Άνταμς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο κάνει φοβερά μαγικά στο θέατρο Βέμπο [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Η παράσταση
«Οικογένεια Ανταμς» των Marshall Brickman και Rick Elice
Απόδοση κειμένου-στίχων-σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Θέατρο ΒΕΜΠΟ, Καρόλου 18, Πλατεία Καραϊσκάκη, τηλ: 2105221767
Πρεμιέρα: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Παραστάσεις: Τετάρτη (19:00), Πέμπτη, Παρασκευή (21:00), Σάββατο (18:00 – 21:00), Κυριακή (18:00 - 21:00)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ