Ραντεβού στο Παρίσι για Γκουαρντιόλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φεύγει ο Φαν Χάαλ - iefimerida.gr

Ραντεβού στο Παρίσι για Γκουαρντιόλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φεύγει ο Φαν Χάαλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ήδη κάνει τις κινήσεις της για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική της ηγεσία και όπως αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό «France Football» μέλη της διοίκησης των «κόκκινων διάβολων» συναντήθηκαν με τον Ισπανό στο Παρίσι προκειμένου να ακούσουν τα «θέλω» του.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου έχει ανακοινώσει εδώ και περίπου ένα μήνα, πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους Γερμανούς και οι μνηστήρες δίνουν μάχη για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Την ώρα που απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του, φαινόταν η Μάντσεστερ Σίτι, το δημοσίευμα του «France Football» έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου γαλλικού περιοδικού, ο Γκουαρντιιόλα συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Bristol με εκπροσώπους της Γιουνάιτεντ όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν μόνο ως προς τον Γκουαρντιόλα αλλά και ως προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ.

Αυτό πάντως που θεωρείται πλέον δεδομένο είναι πως ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα ολοκληρώσει το τριετές συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ