Τρίχρονο κοριτσάκι έτρωγε για 2 μέρες αποφάγια δίπλα στη νεκρή μάνα του - iefimerida.gr

Τρίχρονο κοριτσάκι έτρωγε για 2 μέρες αποφάγια δίπλα στη νεκρή μάνα του

Τρίχρονο κοριτσάκι έτρωγε για 2 μέρες αποφάγια δίπλα στη νεκρή μάνα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκλονιστική ιστορία ενός τρίχρονου κοριτσιού που αναγκάστηκε να μείνει ολομόναχο για δύο μερόνυχτα και να επιβιώνει τρώγοντας αποφάγια από λαζάνια, καθώς η μητέρα του ήταν νεκρή, έχει συγκλονίσει τη Νέα Ζηλανδία.

Το άτυχο κοριτσάκι, η Σίλα Σίλμπερι, βρέθηκε μόνη της στο σπίτι της από άντρες της αστυνομίας που κλήθηκαν από τον θείο του κοριτσιού, ο οποίος ανησυχούσε για την τύχη της αδελφής του.

Ο 24χρονος θείος δεν είχε νέα από την 28χρονη αδελφή του Λόρεν για δύο μέρες μολονότι συνήθιζαν να συνομιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο.

Έτσι κάλεσε την αστυνομία της πόλης του Γουέλινγκτον, όπου διέμενε η αδελφή του και το ανήλικο κοριτσάκι της. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι είδαν από το μικρό παράυρο της πόρτας, το κοριτσάκι να κάθεται αγκαλιά με το αρκουδάκι του και να τους φωνάζει «Η μαμά μου δεν ξυπνάει» ενώ χρειάστηκε να του υποδείξουν πως να βάλει ένα τραπεζάκι δίπλα στην πόρτα εισόδου, να σκαρφαλώσει πάνω του για να μπορέσει να τους ανοίξει την πόρτα.

Όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την μητέρα του παιδιού να κείτεται νεκρή δίπλα στο κρεβάτι της, ενώ η μικρή τους είπε ότι για δύο μέρες προσπαθούσε να την ξυπνήσει ενώ όταν πείνασε έφαγε αποφάγια από λαζάνια και ήπιε το λιγοστό γάλα που βρήκε στο ψυγείο. Η μικρή χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για αρκετές μέρες καθώς ήταν αφυδατωμένη και εξασθενημένη, ενώ πήρε εξιτήριο για να παρευρεθεί στην κηδεία της μαμάς της.

Η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της Λόρεν, αλλά είπαν ότι δεν είδαν τίποτα που να κινεί υποψίες για εγκληματική ενέργεια στο σπίτι ή στο πτώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ