Paleo diet, φάε σαν πρωτόγονος: Τι είναι η δίαιτα που ακολουθούν μανιωδώς οι σταρ - iefimerida.gr

Paleo diet, φάε σαν πρωτόγονος: Τι είναι η δίαιτα που ακολουθούν μανιωδώς οι σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η... παλαιολιθική δίαιτα που έχουν αγαπήσει οι celebrities!

Tι μπορεί να είναι η paleo diet που ακοουθούν με μανία πολλοί διάσημοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Έχει πάρει το όνομά της από την παλαιολιθική εποχή και είναι ένα πρόγραμμα που μας προτείνει να τρώμε όσα -θεωρητικά- έτρωγαν οι άνθρωποι των σπηλαίων!

Η ηθοποιός Megan Fox, το αστέρι του NBA Grant Hill, η ηθοποιός Jessica Biel, o ηθοποιός Matthew McConaughey, η Kim Kardashian, η Uma Thurman), η Miley Cyrus και και ο Jack Osbourne είναι λίγοι μόνο από τους stars που έχουν κολλήσει με τη συγκεκριμένη διατροφή που θεωρείται πολύ αποτελεσματική και υγιεινή. Η Δίαιτα των Σπηλαίων, όπως αλλιώς είναι γνωστή, δημιουργήθηκε από τον γαστρεντερολόγο Walter L. Voegtlin το 1974. Υπόσχεται ότι μπορούμε να χαάσουμε έως και 10 κιλά σε 6 αλλά και ότι θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από ασθένειες της σύγχρονης εποχής, όπως ο διαβήτης, οι παθήσεις, η ακμή, τα αυτοάνοσα κ.λπ.

Διαβάστε τι ακριβώς περιλαμβάνει το διαιτολόγιο στην paleo diet στο Faysbook.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παλαιολιθική δίαιτα σταρς δίαιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ