Ποστάρουν φωτογραφίες με τα παραμορφωμένα τους δάχτυλα -Από την ατελείωτη χρήση smart phones [εικόνες]

Το να βλέπουμε άτομα που να είναι όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι είναι πλέον συνηθισμένη εικόνα. Το να βλέπουμε, όμως, τα χέρια τους παραμορφωμένα από την υπερβολική χρήση, είναι κάτι που προκαλεί σοκ...

Τις τελευταίες μέρες όλο και πληθαίνουν οι άνθρωποι που ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παραμορφωμένα δάχτυλά τους. Οι ίδιοι κρατούν το κινητό τους στο χέρι πάρα πολλές ώρες, με αποτέλεσμα τα δάχτυλά τους να αποκτούν βαθουλώματα, μελανιές και άλλα προβλήματα.

Μέχρι στιγμής, ήταν γνωστό πως η πολύωρη χρήση του κινητού τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο και πιάσιμο στον αυχένα, αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να παραμορφώσει τα δάχτυλα κάποιου.

Στις περισσότερες φωτογραφίες διακρίνεται να είναι προβληματικό το μικρότερο δάχτυλο απ' όλα, με το οποίο οι περισσότεροι πιάνουν την γωνία του κινητού τηλεφώνου (εξού και το βαθούλωμα).

«Βραχυπρόθεσμα, αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερκινητικότητα των μικρών αρθρώσεων γύρω από τα δάχτυλα και τον αντίχειρα, με αποτέλεσμα να χέρια σας να κινούνται σαν σαν έχετε... πάρκισον. Μακροπρόθεσμα, αν συνεχιστεί η καταπόνηση των δαχτύλων, τότε μπορεί να προκληθεί οστεοαρθρίτιδα, καθώς ο χόνδρος εκφυλίζεται μεταξύ των αρθρώσεων», εξήγησε φυσικοθεραπευτής στην Daily Mail.

Πάντως, αυτό που παραδέχθηκαν οι περισσότεροι χρήστες είναι πως πρέπει να αλλάξουν σύντομα τον τρόπο με τον οποίο το κινητό τους τηλέφωνο, καθώς δεν είναι πρόθυμοι να το αποχωριστούν από τα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό δάχτυλα παραμόρφωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ