Τον αγόρασε με 1,5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ -Τον πουλάει με 25 εκατ. - iefimerida.gr

Τον αγόρασε με 1,5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ -Τον πουλάει με 25 εκατ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράδειγμα του Λούκας Πέρεθ θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια οικονομικής διαχείρισης. Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέσα σε λίγους μόνο μήνες έχει καταφέρει να αυξήσει την αξία του Ισπανού επιθετικού, σχεδόν 20 φορές!

O Λούκας Πέρεθ έδωσε «μάχη» για να πάρει μεταγραφή στην Ισπανία το περασμένο καλοκαίρι. Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πουν το «ναι» στην πρόταση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως δικαιώθηκε.

Ο Ισπανός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ομάδα της Γαλικίας κάλεσε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπάρξει μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, αυξάνοντας τη ρήτρα του κατά 5 εκατ. ευρώ, τοποθετώντας την στα 25.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ που θέλει τον παίκτη να κερδίζει και μια κλήση στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, και να παίρνει μάλιστα μια θέση, τότε δεν αποκλείεται το ποσό να φύγει πάνω από τα 30 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ