Πλατανιάς-Ολυμπιακός: Το σίριαλ του... αναπτήρα με πρωταγωνιστή τον Κουλιμπαλί

Σε σήριαλ μετατρέπεται πλέον η ιστορία με τον αναπτήρα, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των Κρητικών Μανώλης Μαθιουλάκης διευκρίνισε πως ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά του παραπονέθηκε για ενόχληση στο πόδι αλλά δεν του έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Μανώλης Μαθιουδάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη ρίψη του αναπτήρα στην αναμέτρησης της περασμένης Δευτέρας, συμβάν, το οποίο οδήγησε σε απολογία την ΠΑΕ Ολυμπιακος. «Μου είπε ότι ενοχλήθηκε από κάτι. Ότι ένιωσε κάτι στο πόδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πλατανιά και συμπλήρωσε «Είδα ό,τι είδε όλη η Ελλάδα».

Ο Μαθιουδάκης τόνισε μάλιστα ότι την επομένη του αγώνα, συνομίλησε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του: « «Την επόμενη ημέρα μίλησα με τον Κουλιμπαλί και μου είπε ότι κάτι τον ενόχλησε, κάτι ένιωσε στο πόδι. Δεν σημαίνει ότι σε κλώτσησε κανείς, ή ότι τον βρήκε κάτι, ή ότι του πέταξαν κάτι. Μου έκανε εντύπωση ένα πράγμα. Ένας αναπτήρας BIC που χτυπάει κάποιον γκελάρει πάνω του και πάει στο 1,5 μέτρο; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; Και παίκτες και ο προπονητής τερματοφυλάκων είδαν ότι υπήρχαν πολλά αντικείμενα πεταμένα στον αγωνιστικό χώρο από την προθέρμανση. Υπάρχουν άνθρωποι που θα εξετάσουν το βίντεο. Είναι παράλογο όλη η Ελλάδα να ασχολείται με τον αναπτήρα του Κουλιμπαλί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ