Σάσα Σταμάτη: Δούλευα στη Νομαρχία -Μου έδωσαν μετάθεση λόγω συμπεριφοράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάσα Σταμάτη: Δούλευα στη Νομαρχία -Μου έδωσαν μετάθεση λόγω συμπεριφοράς [βίντεο]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περίοδο που εργαζόταν στην Νομαρχία μίλησε στο “The 2night Show” η Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας ότι πήρε μετάθεση λόγω... συμπεριφοράς.

«Για πες τα που σε είχε βάλει με μέσο ο πατέρας σου;», την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απάντησε η Σάσα Σταμάτη: «Που το ξέρεις; Δεν είναι κακό αυτό. Δούλευα στη Νομαρχία εφτά χρόνια, αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση. Δεν το μετάνιωσα. Αρχικά δούλευα στο γραφείο του Νομάρχη, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς… Είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο. Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, να πηγαίνω στους ορόφους, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση μια μέρα στη χειρότερη υπηρεσία τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας. Αλλά μου έκανε καλό. Με έστειλαν στην Πρόνοια για να βάλω μυαλό, να ταρακουνηθώ λίγο. Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση. Υπήρχαν έντονοι διάλογοι με τον κόσμο. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί θα ερχόντουσαν μέσα να μπουκάρουν όλοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Σταμάτη νομαρχία μετάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ