Η απρόσμενη συνάντηση του Τσίπρα με τον Στουμπ στο Νταβός -Ο χαλαρός διάλογος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απρόσμενη συνάντηση του Τσίπρα με τον Στουμπ στο Νταβός -Ο χαλαρός διάλογος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» στο Νταβός, με διαδοχικές συναντήσεις, αλλά έχει και κάποια απρόσμενα τετ α τετ.

Την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός συνάντησε τυχαία τον Αλεξάντερ Στουμπ, τον οποίο έσπευσε να χαιρετίσει μπροστά στις κάμερες που ακολουθούσαν τον κ. Τσίπρα εκείνη την ώρα.

«Είχαμε καλή συνάντηση τις προάλλες μαζί σας», του είπε ο Φιλανδός υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στο τελευταίο Eurogroup. «Ναι, ο Ευκλείδης (Τσακαλώτος) μου είπε τα καλύτερα», του απάντησε ο πρωθυπουργός. Αμέσως μετά ο Αλεξάντερ Στουμπ τον ρώτησε «Πάνε καλά τα πράγματα;», για να του απαντήσει ο κ. Τσίπρας «Προσπαθούμε».

Μάλιστα, ο Φιλανδός έκανε και ένα... αστειάκι, αφού γελώντας τον ρώτησε «Σας έλειψα από το ευρωπαϊκό συμβούλιο κορυφής όπως λέω πάντα;», με τον κ. Τσίπρα να του απαντά «αλλά κάνεις καλή δουλειά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ