Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] - iefimerida.gr

Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια επιστολή γεμάτη αλήθειες, την οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook, η μπλόγγερ και μητέρα 4 παιδιών Constance Hall απευθύνεται σε όλες τις νεαρές μαμάδες του κόσμου για να τις υποστηρίξει και να τις απενοχοποιήσει.

Η επιστολή της έκανε τον γύρο του κόσμου και τη μοιράστηκαν 260.000 άτομα.
Η Constance Hall είναι μπλόγκερ απο την Αυστραλία, 32 ετών και έχει τέσσερα παιδιά. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ανέβασε στο μπλογκ της και στη συνέχεια στο Facebook την επιστολή.

Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες που είτε περνούν μια ελαφριά κατάθλιψη μετά τη γέννηση των παιδιών τους, είτε ενοχοποιούν τον εαυτό τους. Δίπλα σε μια δική της φωτογραφία, με δύο από τα παιδιά της, η Constance Hall γράφει:


«Εσύ γυναίκα, που πηγαίνεις στο πάρκο και κοιτάζεις το κινητό σου αντί να κοιτάς συνέχεια τα παιδιά σου, σε χαιρετώ. Γιατί δεν σε νοιάζει τι λένε όσοι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είσαι υπό πίεση 24 ώρες το 24ωρο. Γιατί αδιαφορείς για το τι σκέπτεται η ομάδα των «γυναικών-χωροφυλάκων».
Εσύ γυναίκα, που άφησες τη στοίβα με τα άπλυτα πιάτα και τα ρούχα για να βγεις να πιείς ένα καφέ με τις φίλες σου, σε χαιρετώ. Γιατί το να είσαι καλή μητέρα, καλή σύζυγος και καλός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις μια αιωνιότητα να καθαρίζεις το σπίτι.
Εσύ γυναίκα, που παίρνεις καμιά φορά αντικαταθλιπτικά, σε χαιρετώ. Μην συγχέεις την κατάθλιψη με την εγκατάλειψη. Για μένα είσαι η βασίλισσα της δράσης. Δύναμη σημαίνει να ζητάς και βοήθεια. Είσαι τόσο δυνατή. Πολλές γυναίκες περνούν αυτή τη φάση, απλώς δεν το λένε.
Εσύ γυναίκα, που δεν έχασες όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, σε χαιρετώ. Η καινούρια δουλειά θα σου πάρει 24 ώρες την ημέρα, δεν θα πληρώνεται και θα τελειώσει σε 20 χρόνια, αξίζει λοιπόν να φας ένα γλυκό. Φάε το γλυκό σου, φάε το γα@@νο γλυκό σου και αδιαφόρησε για ό,τι λένε. Μετά τη γέννα το σώμα σου δεν άνοιξε ξαφνικά στα δημόσια σχόλια».

Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ενα κύμα σχολίων ακολούθησε την επιστολή της Constance Hall. Οι περισσότερες γυναίκες αποκάλεσαν το κείμενό της «ποίημα» και έγραψαν ότι αναγνώρισαν σε αυτό τον εαυτό τους. Ορισμένες επωφελήθηκαν για να διηγηθούν τη δική τους εμπειρία. Η ίδια η μπλόγκερ κάλεσε τις μητέρες να κατανοούν και να αγαπούν το σώμα τους.

Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Στέλνει γράμμα στις μαμάδες και κάνει το ίντερνετ να κλαίει [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Δεν είναι η πρώτη φορά που ηConstance Hall γράφει ένα τέτοιο καθηλωτικό κείμενο. Αυτή η τριαντάχρονη με εμφάνιση ρόκερ, είναι παγκόσμια γνωστή για την ειλικρίνειά της και για την επιλογή θεμάτων που κάνει, όπως η περίοδος ή ακόμη η σεξουαλικότητα του ζευγαριού που αλλάζει ότι γίνουν γονείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόγκερ Αυστραλία μαμάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ