Εκπληξη: Η Χάρις Αλεξίου παίζει στο σανίδι αποσπάσματα από τη ζωή της! [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη: Η Χάρις Αλεξίου παίζει στο σανίδι αποσπάσματα από τη ζωή της! [εικόνες]

φωτογραφίες Ιωάννα Χατζηανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει θεατρικό έργο με θέμα την ίδια το οποίο θα περιέχει κείμενα και τραγούδι. Τη σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης.

Έχει ήδη αρχίσει πρόβες και η αλήθεια είναι ότι όσο και αν δεν ήταν έτοιμη να το ανακοινώσει, ο χρόνος πλησιάζει και έπρεπε να το κάνει. Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 19 Φεβρουαρίου. Μια εξομολόγηση της σπουδαίας τραγουδήστριας σε ένα χειρόγραφο που έδωσε στον Γιώργο Νανούρη, στάθηκε αφορμή για την παράσταση με τίτλο «Χειρόγραφο» που θα ανέβει στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου», με τη Χάρις Αλεξίου στον ρόλο της πρωταγωνίστριας.

Εκπληξη: Η Χάρις Αλεξίου παίζει στο σανίδι αποσπάσματα από τη ζωή της! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στις σημειώσεις της, «Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά,το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή». Όλα αυτά, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, τα μετουσιώνει σε θεατρικό έργο: κείμενα μαζί με τραγούδια.

Εκπληξη: Η Χάρις Αλεξίου παίζει στο σανίδι αποσπάσματα από τη ζωή της! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά από δύο χρόνια, διακριτικής σιωπής, η Χάρις Αλεξίου, μας επιφυλλάσει μία παράσταση έκπληξη, τόσο για εμάς, όσο και για της ίδια.

Η παράσταση
«Χειρόγραφο» της Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου: Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα, τηλ. 211 0132002-5
Από 19 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ