Δημοσιογράφος έκλεψε 26 πτώματα γυναικών και ζούσε μαζι τους - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος έκλεψε 26 πτώματα γυναικών και ζούσε μαζι τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ιστορία τρόμου συγκλονίζει την Ρωσία αυτές τις μέρες. Δημοσιογράφος ζούσε παρέα με 26 γυναικεία πτώματα,τα οποία έκλεβε από νεκροταφεία και τα έντυνε σαν κούκλες.

Ο Anatoly Moskvina έκανε έφοδο σε νεκροταφεία τα βράδια, διαλέγοντας πτώματα γυναικών ηλικίας μεταξύ 15 έως 26 ετών και αφού τα έκλεβε, τα έβαζε σε πλαστική σακούλα και τα μετέφερε στο μικρό του διαμέρισμα στην περιοχή Nizhny Novgorod. Έπειτα ο 45χρονοςεβαζε κουκλιστικά φορέματα στα πτώματα και τα τοποθετούσε στο σπίτι του

Ο Moskvina μιλάει 13 γλώσσες, έχει σαν χόμπι το διάβασμα της ιστορίας και μελετάει συνεχώς. Η απίστευτη αυτή υπόθεση αποκαλυφθηκε όταν οι γονείς του Ρώσου πήγαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι του για επίσκεψη.

Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι λατρεύει να κοιμάται σε φέρετρο, ωστόσο αφού τον συνέλαβε, τον άφησε ελεύθερο καθώς προς το παρόν δεν είναι σαφές τι κατηγορίες θα αντιμετωπίσει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ